Wijsheid is kennen

Karuna Toes

Karuna Toes

Trainer

info@bloeita.nl

Karuna is een echte leraar/ opvoeder. Ze geniet ervan om te onderwijzen vanuit Gods Woord en gebruikt hiervoor allerlei leeringangen. Een les volgen bij Karuna is nooit saai. Vanuit haar liefde voor God heeft ze het verlangen om Gods Woord te vertalen naar de alledaagse praktijk en daagt anderen uit daarin te groeien.

Karuna is afgestudeerd pedagoge (bs) en heeft een tweejarige fulltime Bijbelschool gevolgd. Naast haar werkzaamheden voor Bloei! is ze pedagogisch coach/ beleidsmedewerkster bij Hadassa kinderdagverblijf.

Sandra Vijber

Sandra Vijber

Trainer

info@bloeita.nl

Met haar verlangen om altijd eerst God te zoeken inspireert Sandra de mensen om haar heen. Ze wil alles op Gods manier en op Zijn tijd doen. Zo geeft ze sturing aan Bloei! en Highlight Holland. Via deze organisaties worden er trainingen aangeboden. Ook heeft ze een bloeiend kinderdagverblijf, genaamd Hadassa. En dat werpt z’n vruchten af. Invloed hebben in levens van anderen door prioriteit te geven aan karaktervorming typeert Sandra. Winst en succes betekent voor Sandra dat er geestelijke groei is bij haar werknemers. In die groei wil ze investeren. En dat is super gaaf!

Sandra is afgestudeerd pedagoge (bs) en naast haar werkzaamheden voor Bloei! is ze oprichtster/ eigenaar van Hadassa kinderdagverblijf bv.

Sandra van den Ouden

Sandra van den Ouden

Trainer

info@bloeita.nl

Sandra is een bevlogen mens met het verlangen om mensen te helpen zichzelf door middel van expressie uit te drukken. Gods Woord is de bron waaruit ze put. Sandra gebruikt hiervoor niet de gebaande wegen maar durft hierin vernieuwend te zijn. Sandra is van zichzelf expressief; ze dóet het niet, ze ís het.

Sandra is afgestudeerd vakspecialist drama. Naast haar werkzaamheden voor Bloei! is ze oprichtster van Schitter! drama onderwijs.

Kimberley Smit

Kimberley Smit

Project manager/ Facilitator

info@bloeita.nl

Kimberley is een echte facilitator. Ze heeft het vermogen om de passie van een ander te zien en te vertalen. Voeg daar haar eigen passie aan toe en je hebt een project dat ze van A-Z voor je regelt. Door haar doortastendheid en daadkracht, zet ze anderen vrij in hun bestemming. Kimberley verlangt ernaar om vanuit haar liefde voor God een bruikbaar instrument te Zijn in Gods hand.

 

Kimberley is afgestudeerd Social Worker, naast haar werkzaamheden voor Bloei!, werkt ze als projectleider cultuureducatie in Leiden.