Over ons

Wie we zijn

Bloei! Training en Advies is opgericht door Sandra Vijber en is net als Hadassa Kindcentra een onderdeel van Bloei! Management bv.
Vanuit Bloei! Training & Advies waken wij over de kwaliteit met betrekking tot de christelijke identiteit.

Trainingen op het gebied van de christelijke identiteit worden door Bloei! verzorgd en op interactieve wijze aangeboden.

Geschiedenis

Hoe Bloei! en Hadassa Kindcentra is ontstaan, gedreven door een passie om kinderen op te laten groeien met de waarden van Gods Koninkrijk.

2005

Ontstaan idee tijdens opleiding Pedagogiek

2008

Oprichting Bloei! Training & Advies
(voorheen PEC)

2012

Oprichting Hadassa

2024

Start franchise Hadassa door Bloei!
Verbinden

Christus staat centraal, we verbinden identiteit aan aanbod.

Groeien

Het kennen van God is wijsheid en de bron van onze groei. Hij verandert ons denken.

Samen Bloeien

Door krachtige samenwerkingsrelaties hebben we meer invloed.

Onze Visie

Bij Bloei! willen we gehoor geven aan de grote opdracht zoals beschreven staat in MattheΓΌs 28:19-20. We geloven dat we Gods Koninkrijk op aarde zichtbaar mogen maken.

Bloei! richt zich hierin op het gebied van onderwijs en opvoeding. Wanneer ieder de positie inneemt waartoe hij of zij is geroepen, kunnen we in onze bestemming wandelen. En meer nog: zien wat Gods plan is met de volgende generatie en hen hiervoor toerusten! 

Onze Missie

Bloei! bouwt aan de Kingdom Mindset in opvoeding en onderwijs bij kinderen en opvoeders. We doen dit door het ontwikkelen van materialen, trainingen en onderwijsmodules waarin Christus centraal staat.

Boeken, vertelplaten, folders, artikelenTraining, cursussen, lezingen, workshops, coachingFranchise Hadassa KindcentraOnline Platform

Ons Team

Graag stellen wij ons hechte team van trainers, ondersteuners en directieleden voor.

Sandra Vijber

CEO/ Trainer

Sandra Vijber

Sandra Vijber is oprichter van Hadassa Kindcentra en Bloei! Zij heeft de passie om Gods Koninkrijk zichtbaarder te maken door Christus centraal te stellen in kinderopvang.

Sandra van den Ouden

Trainer/ Relatiebeheer

Sandra van den Ouden

Sandra van den Ouden is een ervaren groepsleerkracht basisonderwijs en vakspecialist drama. Daarnaast vindt ze het gaaf om mee te werken aan het ontwikkelen van materiaal dat echt van invloed is.

Karuna Toes

Trainer/ Ontwikkelaar

Karuna Toes

Karuna is afgestudeerd pedagoge en werkzaam als trainer/ coach identiteit bij Hadassa Kindcentra. Daarnaast bouwt ze graag mee aan fundamenten en nieuwe structuren, gebaseerd op Bijbelse principes.

Partners

Wij werken samen met Highlight. HighLight is een internationaal team van ervaren opleiders en opvoeders.

We rusten mensen wereldwijd toe om Jezus te volgen op het gebied van opvoeding en onderwijs.

Dit doen we door het aanbieden van mentorschap, het bevorderen van netwerken, het ontwikkelen van hulpmiddelen en het geven van trainingen.

HighLight Core Team
vlnr: Simon Reeves (UK), Young Choi (CN), Charles Rodriquez (IND), Robert Nabulere (OEG), Matt Finn (UK), Mary Dunlop (UK), David Freeman (UK), Deryck Vijber (NL), Lenn Garnham (UK), Fred Buyinza (RW), Deborah Rodriquez (IND), Rosie Freeman (UK) en Sandra Vijber (NL).